Personvernerklæring

Personvernerklæring.

Hvem vi er.

Vår nettadresse er: https://www.helsehartmann.no

Denne personvernerklæringen forklarer hvilke data vi samler inn, hvordan vi gjør dette  og hvorfor.

Om personopplysninger.

Personopplysninger er informasjon som kan brukes til å identifisere en fysisk person. Det kan være IP-adresse, navn eller bilder. Behandling av personopplysninger reguleres i Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven). Du kan leser mer her.

Hvem vi deler dine personopplysninger med.

Dine opplysninger blir ikke delt med tredjeparter uten ditt samtykke.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg.

Vi  lagrer kun dine opplysninger så lenge som nødvendig for respektive formål, men aldri lengre enn for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

Innsyn, retting og sletting.

Du har rett til innsyn. Du kan be om retting, sletting og begrensninger i vår behandling av personopplysninger om deg, i henhold til gjeldende lovgivning. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, sikkerhetsmessige eller juridiske årsaker.

Registrering av personopplysninger.

Skjema: På dette nettstedet kan det samles inn personopplysninger ved bruk av skjema, for eksempel dersom du benytter deg av et kontaktskjema. Når du benytter deg av et kontaktskjema, godtar du at vi samler inn opplysninger for å kunne svare på spørsmål eller ta kontakt med deg. Andre besøkende har ikke tilgang på personopplysningene som samles inn ved bruk av kontaktskjemaet. Opplysningene deles ikke med tredjeparter. Hvis du laster opp bilder, bør du ikke laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet de er tatt (EXIF GPS). Det er frivillig å benytte kontaktskjema. Per april 2024 har vi ingen kontaktskjema på nettstedet. Vi sender ikke ut nyhetsbrev.

Kommentarer: Hvis du legger igjen kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen og den besøkendes IP-adresse og nettleserversjon. Det gjør oss i stand til å gjenkjenne nye kommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for at de må godkjennes manuelt. Kommentarer fra besøkende kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjenneslsestjeneste mot søppelkommentarer. Informasjonen lagres i en informasjonskapsel. Da trenger du ikke oppgi den samme informasjonen på nytt neste gang du legger igjen en kommentar på nettstedet. Informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innhold på andre nettsteder.

Redaksjonelt innhold på dette nettstedet kan inkludere innhold som er hentet fra andre nettsteder og som er innebygget (“embedded”) på nettstedet. Dette kan være foto, faksimiler, videoer og poster fra sosiale medier med mer. Dette innholdet oppfører seg på samme måte som det gjør på sitt opprinnelige nettsted. Vår nettside kan inneholde lenker/pekere til andre nettsider som ikke eies av coverstory.no Vi bærer ikke ansvaret for hvordan andre nettsider praktiserer personvern.

Google Analytics.

Vi utarbeider statistikk for å forbedre nettstedet. Til dette arbeidet bruker vi Google Analytics. Det er et analyseverktøy som er utviklet av Google. Det gjør det mulig å analysere bruksmønstre, se geografisk lokasjon, sidevisninger, lengde på besøk, antall besøkende med mer. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å lagre denne informasjonen.

Om informasjonskapsler.

En “cookie” er en informasjonskapsel som lagres på enheten din når du besøker nettstedet. Den lagrer midlertidig informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Den kan huske innstillinger og hvilke sider du har besøkt.

Du kan skru av og slette informasjonskapsler via innstillingene i din nettleser, men du kan oppleve at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt.

Tilsynsmyndighet.

Dersom du mener at nettstedet ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven), kan du sende klage til Datatilsynet som er tilsynsmyndighet.

Hvem har tilgang til opplysninger som samles inn via informasjonskapsler:

  1. Eier.
  2. Administrator.

Generell informasjon.

Vi har ikke annonser på dette nettstedet. 

Vi benytter ikke innholdsmarkedsføring, “branded content” e.l. 

Vi har ikke kommentarfelt.

Vi har ingen tjenester som krever innlogging. 

Vi sender ikke ut nyhetsbrev, e-poster eller SMS.

Vi vil på sikt publisere et kontaktskjema og vil gjøre dette kjent på nettsiden

Kontakt.

Eier:

Michael Hartmann

Urtegata 14

0187 Oslo

Telefon: (+47) 93 80 60 26

E-post: info (at) helsehartmann (punktum) no.