Informasjonskapsler

Her kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler. Du finner mer utfyllende informasjon på engelsk ved å følge denne lenken:

Klikk her for mer utfyllende informasjon om vår bruk av informasjonskapsler/cookies.

Disse retningslinjene gjelder for følgende nettsted:

https://www.helsehartmann.no

Om informasjonskapsler. 

Informasjonskapsler (“cookies”) er små tekstfiler som lagres på din enhet (datamaskin, nettbrett eller smarttelefon) når du besøker et nettsted. En informasjonskapsel inneholder ikke virus eller skadelige prosesser

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere. De brukes til å forbedre din brukeropplevelse. Vi samler statistikk som vi bruker for å forbedre nettstedet. Eksempler på dette er hvor brukerne kommer fra, hvor mange som besøker siden, hvilke nettlesere som benyttes og hvordan siden blir brukt.

Slik bruker vi informasjonskapsler.

Informasjonskapsler hjelper oss til å forstå hvorfor du besøker nettsiden, slik at vi kan tilpasse og optimere nettsiden. Vi bruker informasjonskapsler som en del av våre tjenester for å kunne presentere deg for innhold som er så relevant som mulig for deg. Noen informasjonskapsler utfører essensielle funksjoner for nettsiden. Informasjonskapsler husker om du har besøkt nettsiden tidligere. Det samles ikke informasjon som kan spores tilbake til brukerne.

Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Hvor lenge en informasjonskapsel blir lagret på enheten, og i nettleseren, varierer. Levetiden til en informasjonskapsel beregnes ut fra det siste besøket du hadde på nettsiden. Når levetiden til en informasjonskapsel er over, slettes den automatisk. 

Avvise eller slette informasjonskapsler.

Du kan enkelt avvise informasjonskapsler, og/eller informasjonskapsler fra tredjeparter, ved å endre innstillingene i nettleseren din (på datamaskin, nettbrett eller smarttelefon). Plasseringen av disse innstillingene avhenger av hvilken nettleser du benytter. Men du må være klar over at hvis du avviser alle og/eller tredjeparts kapsler, vil du kunne oppleve at noen funksjoner og tjenester ikke fungerer som tidligere.

Hvordan slette informasjonskapsler.

Du kan enkelt slette informasjonskapsler som du har godtatt tidligere. Denne prosessen avhenger av hvilken nettleser du bruker (Chrome, Firefox, Safari m.m.), og enheten du bruker (Mac, Windows-PC, nettbrett eller smarttelefon). Gå til innstillinger/Sikkerhet og personvern. Dette kan variere mellom ulike nettlesere. Husk at du må slette informasjonskapsler fra alle alle enhetene  dine. 

Generell informasjon.

Vi har ikke annonser på dette nettstedet. 

Vi benytter ikke innholdsmarkedsføring, “branded content” e.l. 

Vi har ikke kommentarfelt.

Vi har ingen tjenester som krever innlogging. 

Vi sender ikke ut nyhetsbrev, e-poster eller SMS.

Vi vil på sikt publisere et kontaktskjema og vil gjøre dette kjent på nettsiden

Hvem har tilgang til opplysninger som samles inn via informasjonskapsler:

  1. Eier.
  2. Administrator.

Spørsmål.

Hvis du har spørsmål om våre retningslinjer for informasjonskapsler, kan du kontakte oss. 

Kontaktinformasjon:

Eier:

Michael Hartmann

Urtegata 14

0187 Oslo

Telefon: (+47) 93 80 60 26.

E-post: info (at) helsehartmann (punktum) no.